Celebracions - ELIA VIDAL FOTOGRAFIA
191
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-191,hazel-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Celebracions

Bateig/Comunió/Casament/Babyshower

Una sessió de fotos és el complement perfecte per a la teva celebració. El meu estil de fotografia es basa en la naturalitat, sense poses forçades, per a capturar les emocions d’un dia tan especial. Durant la sessió, intento tornar-me transparent per poder fotografiar cada instant des de dintre, per tal d’immortalitzar l’autenticitat i essència de cada moment.

 

Smash cake

Aquesta sessió està pensada per celebrar el primer any de vida del teu bebè. És una sessió divertida, on prepararem una petita festa en la que el teu bebè acabarà jugant amb el pastís d’aniversari.

 

Aniversari

Una gran ocasió mereix un gran regal. Una sessió de fotos és un regal original i diferent per un aniversari especial: els 15, 18 o potser els 30 anys mereixen ser capturats per sempre. Així com els 60 o els 80 anys, que poden ser una excusa perfecte per una sessió en família!