Infantil i família - ELIA VIDAL FOTOGRAFIA
189
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-189,hazel-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

Infantil i família

El millor moment per fotografiar bebès és a partir dels 4 mesos, quan comencen a aguantar el cap i a fixar-se més en els objectes.
En la fotografia de nens, la sessió s’adapta a cada nen. Per tal d’obtenir imatges personalitzades, es permet el joc, la interacció, les sorpreses… tot el que sigui necessari per obtenir imatges que mostrin la personalitat i el caràcter de cada infant.
Poques vegades tenim imatges de tota la família junta, per aquest motiu són tan importants les sessions de família. Per aquest motiu us proposo una experiència diferent, divertida, en la que tots participeu.
En la fotografia infantil i de família m’agrada ser espectadora de la vostra complicitat, de les vostres costums, no hi ha dues famílies iguals, ni dos nens iguals, i aquesta autenticitat és l’essència de les imatges que capturo.